Gerechtsdeurwaarder aan de deur? Wat nu?

U verwacht geen gerechtsdeurwaarder aan uw deur.

Toch kan het iedereen overkomen.
Maar wat moet u nu doen als u te maken krijgt met een gerechtsdeurwaarder?

Dat leggen wij u graag uit.

Wat kan een gerechtsdeurwaarder nu voor u doen?

Ontvangt u voor het eerst een document van ons? Het beste dat u kan doen, is onmiddellijk reageren. Door in te gaan op de vraag tot betaling of door contact met ons op te nemen, we dat u onze akte goed ontvangen heeft. En dat u bereid bent om een oplossing te zoeken.

Reageert u niet? Dan moeten wij de uitvoering verder zetten en zullen de kosten alleen maar oplopen. Ons advies? Laat het zover niet komen.

Wij doen ons best om onze akten zo duidelijk mogelijk op te stellen. Toch staan er vaak wetsartikelen en ingewikkelde vaktermen in. Twijfelt u over de inhoud of is er iets niet duidelijk? Bel of mail ons. Samen overlopen we de inhoud in mensentaal. Zo bent u zeker van wat er in uw dossier staat en wat er van u wordt verwacht.

Een afbetalingsplan is alleen mogelijk als de schuldeiser dit toestaat. In elk geval proberen wij ook daarin te bemiddelen. Weet wel dat u uiteindelijk meer betaalt dan het bedrag dat u oorspronkelijk verschuldigd bent. Want wettelijk zijn we verplicht een kost, het kwijtingsrecht, aan te rekenen op elk deelbetaling.

Wilt u graag weten wat een gerechtsdeurwaarder nu kost en wat de extra kosten zijn bij een afbetalingsplan? Hier vindt u de vastgestelde tarieven die alle gerechtsdeurwaarders verplicht moeten toepassen.

Reageer onmiddellijk en om extra kosten te vermijden.

Neem contact op, ons team staat voor u klaar.

Wij verbouwen!

Hierdoor kunnen wij u tijdelijk niet meer ontvangen in onze studie te Evere.

U kunt ons zoals steeds bereiken per mail en per telefoon.
Wenst u ons fysiek te ontmoeten dan bent u welkom in onze tijdelijke kantoren te 1831 Diegem, Pegasuslaan 5.