Bouwen
Maertens
Van Roey

Waar expertise en menselijkheid hand in hand gaan

In alles wat we doen, staan er altijd twee dingen voorop: dossiers correct afhandelen en alle betrokkenen op een menselijke manier behandelen. En met succes. Want ons kantoor bouwde een goede reputatie op.

Mensen met een verhaal

Bij ons komt u terecht in een hecht gerechtsdeurwaarderskantoor. En dat is onze sterkte. Want bij ons bent u niet het zoveelste nummer, maar een klant én tegenpartij met een verhaal. Als u onze hulp inroept dan betrekken we alle partijen bij het dossier. Zo komt er sneller een oplossing op tafel.

Multicultureel team

We zijn actief in het Brusselse arrondissement. En wie Brussel zegt, denkt meteen aan een smeltkroes van culturen en talen. Maar ook aan mensen die de Franse of Nederlandse taal niet machtig zijn en daardoor misschien verloren lopen in ons rechtssysteem.

Om iedereen een kans te geven om tot een oplossing te komen, is ook ons team multicultureel. Zo spreken we naast Nederlands en Frans ook Engels, Spaans, Tunesisch, Iraans en Perzisch. Op die manier staan we een brede groep van de bevolking bij.

Het Bouwen-Maertens-Van Roey-team

Opvolging verzekerd

Met Léo en Anne als ervaren gerechtsdeurwaarders en Karla als jongbenoemde gerechtsdeurwaarder is ons kantoor klaar voor de toekomst.

Ons jonge team met gemotiveerde medewerkers is er dan ook op gebrand om de goede naam van ons kantoor voort te zetten. Altijd met oog voor hoge kwaliteit, correcte service en een persoonlijke aanpak.

Onze deur staat voor u open. Letterlijk, want u kunt elke werkdag aan ons loket terecht. Stap gerust binnen. Al mag u natuurlijk ook bellen of mailen. Wij staan klaar om u te helpen.

Wij verbouwen!

Hierdoor kunnen wij u tijdelijk niet meer ontvangen in onze studie te Evere.

U kunt ons zoals steeds bereiken per mail en per telefoon.
Wenst u ons fysiek te ontmoeten dan bent u welkom in onze tijdelijke kantoren te 1831 Diegem, Pegasuslaan 5.